Maria Mazarakis | Levensverhaal InZicht

Levensverhaal InZicht 11 | Wereldverbeteraar Albert Hoekerswever

February 6, 2020

De Podcast over Wereldverbeteraars en hoe zij hun leven leiden.
Mijn gast is Albert Hoekerswever

Albert: "Ergens in je leven komt alles samen. Ik heb sterk het gevoel dat ik enerzijds de wens van mijn opa aan het realiseren ben. Mijn opa, die ook Albert heet, vond het feodale systeem onacceptabel en heeft zich ingezet om vanuit het collectief een andere beweging in gang te zetten; bottum up. Anderszijds leef ik de boodschap die ik meekreeg van thuis, waarbij ik omzie en me dienstbaar maak aan de gemeenschap. In mijn geval, die van de boeren. Ik strijd niet, maar zoek de verbinding omdat we samen de verantwoordelijkheid hebben om te zorgen voor ontwikkelingsruimte en een eerlijke verdeling van de middelen. Die zoektocht is interessant, de reisverhalen ook. Want ergens gaat het erom dat we elkaar de ruimte geven om te zijn wie je bent."

De namen van zijn bedrijven geven zijn persoonlijkheid en ontwikkeling weer: via STOUT, naar HigHopes en nu KIP van Oranje.

Albert zet zich Met KIP van Oranje in voor de landbouw en het boerenbedrijf, door vernieuwende concepten op de markt te zetten en partijen uit te nodigen voor vernieuwende samenwerkingsverbanden. Zijn insteek is marketing en innovatie. Sociale innovatie is zijn motief.

“Ik kom oorspronkelijk uit de landbouw en ben er nu na een paar omzwervingen weer geheel in terug. Dat wat ik nu doe is écht wat ik te doen heb”

***
‘Als je je leven achterwaarts begrijpt, kun je het gemakkelijker voorwaarts leven’
Ik coach individueel en ook teams via het #levensverhaal, zie
www.mariamazarakis.nl

Play this podcast on Podbean App